YEE-HAW!

YEE-HAW!

Dankjewel voor het aanvragen van de gratis website scan! Over uiterlijk 5 werkdagen ontvang je jouw PDF met persoonlijke website tips en kant-en-klaar advies voor verbeteringen. 

YEE-HAW!

YEE-HAW!

Dankjewel voor het aanvragen van de gratis website scan! Over uiterlijk 5 werkdagen ontvang je jouw PDF met persoonlijke website tips en kant-en-klaar advies voor verbeteringen. 

Ik heb een
speciaal aanbod voor jou
(alleen op deze
pagina Geldig!)

Wil je sneller knopen doorhakken over je online strategie?

En zijn de volgende punten bij jou van toepassing:

✸ Je hebt ideeën om je website te verbeteren, maar je twijfelt of je deze ideeën wel moet uitwerken. Gaat het goed werken? Hoe moet ik dit implementeren?

✸ Je bedenkt steeds weer nieuwe ideeën om toe te passen in je strategie, doet dit 3 keer en vervolgens stop je ermee. Heeft het wel zin? Hoe kan ik beter meten of het effect heeft?

✸ Je denkt waarom post ik eigenlijk op social media, ik heb het gevoel dat het geen effect heeft?

✸ Je voelt je gefrustreerd dat je steeds maar om het keuzes maken heen draait en het lukt je niet om alleen de knoop door te hakken.

✸ Je twijfelt aan jezelf omdat je de technische knowhow niet hebt. 

✸ Je werkt niet vanuit een duidelijk plan aan jouw online strategie en hebt niet helder welke middelen en tools je het beste kunt gebruiken.

✸ Je wilt dolgraag stappen maken zodat je concreet tot uitvoering over kan gaan, maar de twijfels voor de beste aanpak staan in de weg. 

 

Wat nou als...

je binnen 2 uur persoonlijk wordt geholpen met het simpel en effectief verbeteren van jouw online strategie zonder dat je vastzit aan een Langdurig marketing traject?

Met 7+ jaar online marketing ervaring kan ik jou tijdens een strategie sessie helpen om je antwoorden te vinden op de vraagstukken die je nu tegenhouden om verder te komen.

De investering voor een 2 uur 1-op-1 strategische sessie is normaal €150,- 

Als je nu besluit om mee te doen is jouw investering:

50 euro!

lieve woorden

Na veel te hebben geprobeerd en zelf te hebben ontdekt was ik er aan toe om mijn bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Daar hoorde ook een goed werkende, SEO, Google vriendelijke en vindbare website bij. Omdat ik wist dat dit niet aan mij besteed was ben ik met Myrthe een samenwerking aangegaan. Zij heeft mij fantastisch geholpen door middel van adviezen, tips en het creëren van een geweldige website waar ik supertrots op ben!
Daphne
Nova-Vie

Keuzes waar ik je mee verder help:

Website verbeteren

Je bent tevreden met je website, maar je wilt aanpassingen doen waarvan je niet weet hoe en of je dat zelf kunt. Bijvoorbeeld: automatiserings- of boekingssystemen.

Losse campagne

Heb je een idee voor een lancering, maar weet je niet hoe je deze het beste kunt uitzetten? Wil je een advertentiecampagne inzetten? Ik help je met het framework neer te zetten van je campagne.

Google Analytics

Tijdens een sessie kunnen we in de Analytics data duiken. We identificeren de best presterende en slechts presterende pagina's zodat je weet waar je mee aan de slag kunt gaan.

Social media

Je weet dat je er meer mee moet doen, maar niet hoe. Tijdens een sessie hebben we het over jouw unieke verhaal en aanbod en hoe je dit het beste in content kunt verwerken voor op jouw pagina(s).

Webshop & omzet

(Meer) Omzet draaien uit je webshop? Aan de hand van data en op basis van mijn e-commerce ervaring kunnen we kijken welke verbeteringen er te doen zijn in je aanbod, productpagina en design.

Branding

Staat je merk nog niet als een huis? We sparren over jouw why how what en hoe je deze missie beter online kunt overbrengen, zodat je jouw ideale klant raakt.

Gewerkt met

wild child
Jip acu wit
haarscherp wit logo
nova vie wit

Gewerkt met

wild child
Jip acu wit
haarscherp wit logo
nova vie wit
Na de sessie:

Howdy,
ik ben Myrthe

Webdesign & online marketing sheriff voor betekenisvolle ondernemers die een positieve impact willen maken op zoveel mogelijk levens. Omdat ik geloof dat wij bedrijven die echt een verschil willen maken in de wereld, heel hard nodig hebben.

Met 7+ jaar ervaring als online marketing specialist help ik ondernemers met een simpele en effectieve online strategie waarmee je zult opvallen op het Wild Wild Web. Zodat jouw business=jouw bijdrage aan de wereld 🌎  verder kan groeien! Klaar voor de volgende stap?

Alleen op deze pagina slechts 50 eu!

1-op-1 strategische online marketing sessie