Webdesign Joinhappy.nl

Intro

Eva is coach en selfcare expert. Ze heeft Joinhappy.nl opgezet voor jonge ambitieuze moeders die zich overwhelmed voelen door het moederschap en zichzelf op de tweede plek zetten. Het is Eva’s missie is om deze doelgroep te begeleiden naar het ontwikkelen van hun ideale levensstijl, zodat ze hun ambities waarmaken én de gelukkige moeder voor haar newborn zijn.

 

Website wensen

Eva nam contact op omdat ze hulp nodig had met het ontwerp en bouwen van haar website waar ze haar potentiële klanten naartoe kon sturen en waarmee ze haar audience kon laten groeien. Ze voelde intuïtief dat WILD, MORE & TOO haar visie en missie het beste in een website kon verwerken. Tijdens de kick off sessie hebben we inzichten verzameld die input gaven om een strategische website te bouwen die dé kickstart gaf aan haar business. 

Resultaten

Klaar om te
groeien!

Joinhappy.nl is een start up en had een plek nodig om haar audience te laten groeien. Met de nieuwe website heeft ze een professionele uitstraling en voelt ze extra “power” om haar business tot een succes te maken. 

100% authentiek
design

De website van Joinhappy.nl is een volledig uniek en kleurrijk ontwerp. Inclusief custom ontworpen graphics om de authenticiteit en happy vibes van het merk in pixels over te brengen bij de bezoeker. 

Persoonlijk en
vertrouwelijk

Een speciale wens van Eva was om een video toe te voegen, zodat ze hiermee haar verhaal kon delen en zo een sterkere verbinding aan te gaan met haar bezoekers. 

Strategische en technische hulp

Het aanbod, formulering van de doelgroep en de gratis sessie zijn tijdens het traject scherper neergezet tijdens onze sessies. Ook heeft Eva extra veel gehad aan de offboarding sessie zodat ze zelf aan de slag kan met haar website. 

Details

Een One-pager WordPress website gebouwd met Elementor. De website kan hiermee altijd worden uitgebreid om mee te groeien met het bedrijf. Ook geeft Elementor de mogelijkheid zelf wijzigingen aan te brengen aan de website. Er zit een goede flow in de site gebouwd met een korte uitleg over het aanbod, een focus op het verhaal van Eva en een call to action aan het einde van de pagina om te connecten met haar audience en deze te laten groeien. Het design is de perfecte weerspiegeling van het merk Joinhappy.nl.


Features:

★ Custom designed animatie
★ Custom designed graphics
★ Branded contactformulier
★ Mailblue koppeling
★ Google Analytics koppeling
★ Instagram koppeling

Details

Een One-pager WordPress website gebouwd met Elementor. De website kan hiermee altijd worden uitgebreid om mee te groeien met het bedrijf. Ook geeft Elementor de mogelijkheid zelf wijzigingen aan te brengen aan de website. Er zit een goede flow in de site gebouwd met een korte uitleg over het aanbod, een focus op het verhaal van Eva en een call to action aan het einde van de pagina om te connecten met haar audience en deze te laten groeien. Het design is de perfecte weerspiegeling van het merk Joinhappy.nl!

Features:

★ Custom designed animatie
★ Custom designed graphics
★ Contactformulier
★ Google Analytics koppeling
★ Instagram koppeling

Review van Eva

Glitter, enthousiasme en leerzaam!

★ ★ ★ ★ ★

“Ik wilde een nieuwe website om mensen beter kennis te laten maken met Joinhappy.nl en mijn verhaal! En om Joinhappy.nl vanaf de start professioneel neer te zetten. Ik koos voor Myrthe omdat ik intuïtief voelde dat haar style en vibe bij mij paste. Het was heel fijn dat iemand inhoudelijk met mij mee heeft gekeken zo aan de start van mijn bedrijf. Ik wilde echt een authentieke niet standaard website; en dat heeft Myrthe waargemaakt! Het was heel fijn dat Myrthe na de livegang nog extra tijd heeft besteed aan het uitleggen hoe mijn website aan de achterkant werkt.  Mijn website geeft mij een happy gevoel, ik voel een en al positiviteit en power!”

Eva – Owner Joinhappy.nl

Word je wild enthousiast van zo'n website?

Vul het formulier hieronder in als je jouw wildste website droom werkelijkheid wilt laten worden. Mijn titel is niet voor niks dé website sheriff. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt 🤠